STOREBROR

Jag vet inte hur jag ska beskriva denna underbara person. Han är inte bara min storebror. Han är min bästa vän och förebild. Jag hoppas på att jag blir hälften så bra som du är. Vår relation är djup, känslig, rolig och äkta. Jag kan inte ha önskat mig en bättre människa vid min sida. Som jag alltid kan lita på. Vi båda hatar för alltid. Men du är för alltid.

Igår kom min storebror hem från Jönköping där han både pluggar och jobbar. Han är en riktig superman. Jobbar och pluggar. Men ändå prioriterar dem han älskar och betyder mest, först. Det är inte många som kan göra det på så sätt. Du har alltid balans. Och det älskar jag dig för. Vi har alltid funnits där för varandra. När jag var liten och grät så tog du min hand. Så att jag kände mig trygg. Om det var någon som var dum, vart det du som täckte min rygg. Vad vore jag utan dig. Du fanns alltid där, redo att ta emot när jag föll. Du har hjälpt mig att bli stor. Att inte bry mig om andra och fokusera på mitt eget. Det är dina ord. Jag vet att vi aldrig kommer att växa isär. Vi är av samma kött och blod. 

Min bror hade med dig en överraskning. Något han lovade mig att jag skulle få i sommar. Men presenten blev tidig. När jag kommer upp från trapporna står kartongen till en pryl jag har drömt om. En alldeles egen Ipad. På samma sätt som jag fick min Iphone och Ipod. Jag har ju snart hela samlingen. Tack så himla mycket. Fan vad det ska underlätta min vardag och plugget på Universitetet. Älskar älskar älskar dig!

Nu är min storebror på resande fot. Den här gången är det Dubai. Som avslutande på hans examen. Jag vet att du kommer få uppleva så mycket som du har drömt om. Du är ju så fascinerad av byggnader och inte vilken som helst. Utan ett hotell. DU kommer bli inspirerad och ännu motiverad för att en dag bygga din egna. Och jag tror du har all kompetens. Jag tror på dig. Om inte du, vem?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback