THE OPEN FIRE



P.S - I know where I'm heading. I'm ready and willing to go . .


STUDENTKLÄNNING

Var hos sömmerskan precis!



SENSE OF GUILT

Hur många gånger bryts inte vänskap, kärlek, förhållanden och andra band pågrund av missförstånd? Missförstånd om vad hon, han eller dem sade. I år hände något som jag aldrig skulle kunna tro på. Världens finaste relation till världens bästa tjej bröts upp. En vänskap som jag litade på. Visste att det alltid fanns en hand som vill hjälpa till. Ett par öron som skulle alltid lyssna. Och en axel att luta sig mot. Jag ska vara ärlig - jag saknar det. Väldigt mycket! Men jag är rädd. Vart ska jag börja? Hur ska jag förklara? Om jag förklarar förlåter du? Kommer du glömma & förlåta? Jag vet - jag är skyldig dig det.




NOT THE SAME WITHOUT YOU

IT'S NOT THE SAME WITHOUT YOU Nu har det gått för långt. Nu tänker jag ta tag i det - en gång för alla. Idag tänker jag ringa för att få höra din röst. Jag ska leta efter orden och låta bli att gråta. Jag ska inte lägga på den här gången. Du ska få höra min sorg. Sorgen som egentligen inte borde existera. Mina axlar orkar inte bära det längre. Jag vill börja kunna le igen. Jag vill inte försvinna igen - jag vill vara där när du behöver mig. Jag vill börja om. Förlåta och glömma. Allt jag hoppas och ber om är att allt ska bli bra igen. Att allt ska bli som förut.


16 APRIL

Nu är nästan allting inför studenten planerad och klart. Tyg inköp är gjort. Hur svårt ska det egentligen vara att hitta 2 m chiffong i Sthlm ? Mycket. Tack Maria för tipset! Funderar fortfarande ifall det ska bli dem här älsklingarna eller dessa babes.

UPDATE

MVG på rättskunskapsprovet. VG på både matte c provet och svenska textanalys. G på engelska c inlämning. Kompis det går bra nu!

10 APRIL 2010

Tusen tack för alla fin fina gratulationer! Massor av kramar till er alla.


MAURICE TOMA

Idag är det en stor dag. Vill även passa på att gratta en av mina närmaste vänner nämligen Maurice Toma som fyller 19 år! Önskar dig all happiness in life :))

Vi har många minnen tillsammans. Kommer du ihåg ? I 6:års brukade du och Ranj jaga mig och Petra efter skolan för att slå oss. Haha! Tills en dag då både jag och Petra slog både dig och Ranj i Halkbanan. Efter den dagen vågade ni inte ens titta konstigt på oss!

SJUKLING

Jag är riktigt sjuk - och min dyrbara. Min mamma tar hand om mig. Stannar hemma från jobbet och lagar Ash till mig - nostalgi. FROOPS! Känner jag mig sådär liten igen. Som för 10 år sen! För er som inte vet är Ash en persisk soppaliknande rätt. Och jag har bevis på att man blir frisk utav Ash -  vilken sjukdom man än har. Förresten om 3 dagar är det min födelsedag - hoppas jag är frisk till dess. Annars är det världens sämsta födelsedag :((

LAST NIGHT PHOTOS

STORT TACK TILL STUDENTEXPERTEN.SE SOM ANORDNADE VÅR SKIVA!

















BARNDOMSVÄNNER


STUDENTSKIVA

Idag har det varit en bra dag. Jag har klippt mig! Ledig hela dagen och på natten var det vår alldeles egna studentskiva som var hur tung som helst! Jag fick äran att vara klassen ''the innocent *NOT*''. Privat skämt, bara dem i klassen förstår. Förresten - TACK till StudentExperten.se som anordnade vår skiva och tack för dem grymma limousinerna.

Bilder kommer . .