REACH YOUR DESTINATION

Har du någonsin undrat om vi gör ögonblicken i våra liv - eller om de ögonblicken i våra liv gör oss?


Vem vet var livet tar oss. Den enda jag vet är att vägen är lång och slutresan är målet.



HEAVEN ON EARTH

Denna grymhet detta hat. Har detta mörker ett namn? Hur hittade det oss? Stjäl det in sig i våra liv? Eller var det vi som sökte den och slog armarna om den? Vad hände med oss på vägen?

Vi skickar våra unga män till krig. Hoppas på ett åtseende. Men vi vet att en del försvinner på vägen. När gick vi vilse, när förlorade vi vår väg? Hur ska vi hitta hem? Har detta ett slut? Isåfall när och hur?

P.s. - Bli aldrig ett monster


JAG FINNS KVAR . .


YOU ALWAYS MISS A ...

I tre år har jag gått längs den korridorren för att ha modersmål. I min gamla skola under högstadiet. Gamla minnen dyker fram. Plötsligt. Fina minnen. Då allting var bra. När det var VI mot världen. Då vi visste att vad som än hände - hade vi varandra. Fortfarande släpper jag inte det. Det är för svårt. Vi delar minnen, historier och viktigaste av allt du var den närmaste. Hur ska jag någonsin kunna sudda bort dig? Som om du aldrig fanns på riktigt?


CHILDHOOD

Älskade lillebror tar sitt första steg - 11 år sedan. Tiden går fort.
Har aldrig i hela mitt liv träffat en så ung pojke som kan så mycket. Visar känslor är ödmjuk och har världens tålamod. Min mamma har gjort ett bra jobb med oss. Haha <19


LET THE SUN IN

Släpp mig in. Du kanske aldrig får den här chansen igen.
Ta ett djupt andetag. 1 . .  2 . . . 3 - släpp mig in?

Vi kanske borde ta en bild. För det kan vara sista gången du ser mig. Eftersom du inte är kär. Du gillar bara hur det ser ut. Gjort är gjort och sagt är sagt. Så låt vinden ta sin kurs. Du har ingen kontroll längre. Ta en minut och bosätt dig i det hela. Jag sade: ''Ta ett djupt andetag och håll den.''. Eftersom du inte är kär. Det är inget heller något som du kan vara. Du gillar bara hur det ser ut. Jag säger: ''Låt vinden blåsa bort alltihop''. Du gillar bara hur det ser. Och detta är slutet.


OLIN & THE MOON

Aldrig tidigare har det funnits någon band eller artist som ligger mig så nära om hjärtat. Varje gång - vart än jag är får jag gåshud och minnen målas upp på nytt. Som om det var igår. Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag älskar Olin & The Moon. Det är min inspirationskälla. Det är min klippa.


OVER AND OUT

Nu börjar det verkligen kännas hur nära studenten är. Hur nära friheten är. Om en månad väntar äventyret. Det blir alldeles pirrig  och jag känner hur lyckan strömmar igenom hela min kropp! Snart lämnar jag skiten..

A NIGHT TO REMEMBER

Marias skiva. Världens bästa tjejs skiva. Klart att jag INTE missar den. Blev en lång och kärleksfull kväll, tillsammans. Började med trerättersmiddag. Mums. Maria blev ''klassens clown''. Stämmer bra - men av mig får hon priset som ''den starka kvinnan med ett mjukt och ärligt hjärta''.




BEHIND THE SCENES

Igår var det rättegång. Det var ett mål om grov misshandel som skulle rättas ut. Det var ett ''kärlekspar''. Misshandeln ägde rum för att kvinnan i förhållandet inte ville ge sin partner en ciggarett. Åt vilken riktning håller världen att ro emot?. Att vara advokat är typ världens tråkigaste yrke. Det existerar endast sorgliga människor på arbetsplatsen.




BETWEEN ME AND LIFE

Jag kan balanser på en lina. Jag vet hur det ska kontrolleras. Jag vet hur jag ska glömma. Idag. Är axlarna tunga som blocksten. Allt jag bär på min ryggsäck är tungt. Min ryggsäck är en blandning av livet själv.

Framgång- Mysterier- Saknad- Äventyr- Vågspel- Lycka- Plåga- Motgång


Jag vet inte hur det ska hanteras längre. Jag har glömt hur det kontrollerades. Jag har glömt att kunna balansera. Idag behöver jag vända mig till min dyrbara - min mamma.

OPEN YOUR HEART

När inte din familj känner dig. Inte ens dina vänner. Absolut inte din flickvän. Vad återstår då? Finns det något att älska ? Finns det något överhuvudtaget? Jag försökte gräva i din sår. Jag letade efter något att älska. Något hittade jag. Men aldrig öppnade du dig. Jag vet att du läser det här - och du vet att bara du kan öppna ditt hjärta. Den nyckeln har du - ingen annan. Förlåt för mina misstag - förlåt för alla andras misstag. Lita på mig. Visa mig att jag har rätt. Öppna din dörr.


CHILDHOOD MEMORIES

 

RAINBOW VEINS

TANKAR SOM ALDRIG BLIR TÄNKTA. 
Tänk om karman fanns på riktigt - men speglade sig på ett annat sätt. Tänk på alla monster till människor som existerar. Det värsta är att dessa människor går inte att känna igen på en gång. Dem bär ingen igenkännande mask. Vi måste lära känna. Tänk om det fanns en våg som vägde varenda människas bra och dåliga beteende. Som sedan visade det hos en människas utseende. Tänk att dessa monster skulle se ut exakt så som de förtjänar att se ut i verklighet en. Tiden är den mest rättvist fördelade resursen. Tänk om utseendet också hade varit det.

      


WHAT'S YOUR SIGN

För varje dag som går inser jag dag för dag att alla människor olika. Olika men ändå unika - på vårt egna sätt. Inte ens tvillingar som är födda två minuter efter varandra är lika. Dem är oftast rena motsatsen. Om vi är unika och olika betyder det att vi har olika möjligheter, erfarenheter och viktigtaste utav allt - olika mål. 

''Vad är mitt mål med livet?'' För tre år sen hade jag inte bankat mina mål på väggen. För tre år sen var jag ute i havs och försökte ta mig till land. Jag behövde någon som vakade över mig - så att jag inte drunknade. Idag har jag ett fullspäckad schema över sådant jag vill känna, göra och vara. Idag har jag lyckats ta mig ifrån havets mitt. Sakta men säkert har jag simmat mot land. Idag vet jag vem jag är och vad jag vill göra med mitt liv. Idag är jag säker i mig själv.

OVER AND OUT

Nu börjar det verkligen kännas hur nära studenten är. Hur nära friheten jag är och om en månad väntar äventyr och spänning. Jag blir alldeles pirrig  och jag känner hur lyckan strömmar igenom hela min kropp! Snart lämnar jag skiten en gång för alla . .




MÖSSPÅTAGNING '2010











ONCE IN A LIFE TIME


HIDE ME UNDER YOUR WINGS

När vågorna slår mot klipporna och jag är vilse. Då är du min ledar stjärna - jag tittar på dig. Jag ser förlåtelse. Jag ser sanningen. Genom åren har du visat mig mer av dig. Du älskar mig för den jag är. Precis som stjärnorna aldrig överger månen. Dem håller ihop -där de hör hemma. Visa mig vägen hem. Jag är inte ensam.