STORASYSTER SER DIG


- Din storesyster älskar dig med hela sitt hjärta !!

ÄLSKADE STOREBROR




DU ÄR MITT LJUS I MÖRKER

Vänner kommer och går. Du kommer alltid att finnas och bestå . . .



VÄRLDENS VACKRASTE




DO YOU REMEMBER ?

 


TO BUILD A DREAM ON


COMING UP

Våren är alltid underbar - April är underbar. På torsdag är det studentskiva, min klass. Det blir middag, cruisa runt i en härlig limousine runt city och back till klubben för att dansa. Tack till StudentExperten.se. Ska bli superkul. Efter 9 dagar, 10 April fyller jag 19 år. En dag före mig 9 April - fyller barndomsvännen Maurice år! Och en dag efter mig min andra gamla barndomsvän. Har aldrig kännt mig så dålig eller ledsen över något som det här. Jag älskar dig - fortfarande!

Stor flicka - säger min lillebror Adam. Förresten, storebror har lovat mig en ny laptop och nu är mobilen också paj. Troligen enda levande varelsen som jag INTE tvekar på en enda sekund. Jag älskar dig. På födelsedagen skall jag vara med mamma + syster + farbrors fru.
Får se vad vi hittar på - en överraskning :))

TURN THE LIGHTS OFF

Nu slänger jag handduken in för idag. Turn the lights off cause it's getting late tonight oh oh . .


RESOLUTION

Det värsta med plugget är att man måste släpa med sig det hem. Men vi alla vill gärna sätta ett punkt när det gäller utbildningen - men så funkar det tyvärr inte. Istället måste vi sätta ett kommatecke om vi vill komma någonstans. Och det blir inte bättre när man failar på engelska c provet. Den här gången var jag väldigt nära - men ändå inte framme i mål.

Nu åter till: Svenska. Samhälle. Matte. Internationella relationer.


FREE FALLIN'

Har du någon morgon vaknat upp och känner den där smärtan. Smärtan som får dig att känna att alla avskyr en. Nu kanske jag är grov. Men att inte få dagligen se ett leende flasha eller höra någon säga ''hej''. Det blir tungt i längden. Det känns nästan som det är det enda man går på - nuförtiden. Men jag tror att alla någon gång har sin dag, då man känner sig ömtålig och rädd för att förstöras. Men det blir mycket bättre med en kram från den enda personen jag behöver för att överleva - min mamma.

STUDENT '10

Tio veckor kvar till studenten. Det skrämmer mig - men ska bli så skönt att lämna skiten. En gång för alla!


LION FELL IN LOVE WITH THE LAMB


INSPIRATION



NOROUZETAN PIROZ


OCH HIMLEN DÄRTILL



I WILL SURVIVE

Ibland gör vi och säger vi sådant som vi ångrar sen. Att vi vill bara spela tillbaka tiden och radera det man har sagt. Tyvärr, så funkar inte det. För isåfall skulle jag haft gjort det nu. Men ett samtal mellan två bästa barndomsvänner och ett försäkrande om att det var hemligt - vem kunde gissa att halva världens skulle få reda på det? Men min mamma säger: ''be om ursäkt och gör inte om det''. Det låter bra och det är gjort. Hoppas allting löser sig. För det var inget illa menat - från min sida. För du är den sista jag skulle såra någonsin. God natt.

WELCOME TO REALITY

Efter ett sådant beteende som den natten inser jag att alla är inte schysta i din värld. Jag öppnade min värld och min famn. Jag grät t.o.m. för din sorg och jag såg dig som en dyrbar människa. Men idag, nu och kanske föralltid så är du bara en fjortis.  Du är en som stjäl av andras godhet för att försöka fylla upp ditt eget hål. Du är ensam. Du är vilsen. Du är inte värd mig eller min godhet. Förresten att skylla på alkoholen är fegt - det gör bara oansvariga personer. Jag är inte naiv för  att jag vet att alkoholen inte ser till att man glömmer sina vänner. Det gör bara du själv. Idag är jag är absolut inte er vän. Bara en klasskamrat. Glöm inte det.

AUDIOSLAVE

Someone falls to pieces
Someone kills the pain
Spinning in the silence
She finally drifts away
Someone gets excited
In a chapel yard
And catches a bouquet
Another lays a dozen
White roses on a grave


Someone finds salvation in everyone
Another only pain
Someone tries to hide himself
Down inside himself he prays
Someone swears his true love
Until the end of time
Another runs away
Separate or united
Healthy or insane

Even when you've paid enough
been put upon or been held up
with every single memory of
the good or bad, faces of luck
don't lose any sleep tonight
i'm sure everything will end up alright
you may win or lose

VÅGA VARA EGEN

Jag gör det jag älskar - jag skriver. Jag älskar utan gränser - jag älskar utan tvång. Jag uttrycker mina känslor via texter och bilder. Bara föra att mina texter inte handlar om den snygga väskan jag såg på stan. Bara för att jag skriver sensibla texter betyder inte det att mitt liv är sorglig eller att jag är olycklig. Och nej – jag skär inte mig. Tro det eller ej. Ni måste förstå det. Jag vill inte vålla oro. Det är det sista jag vill. Jag vill vidröra vid sådant som andra inte vågar. Jag blundar inte . . .



ÄR DU LIVRÄDD FÖR ATT FASTNA HÄR?


A BEAUTIFUL MIND

Hur påfrestande är det inte att se mammor som har precis för ett barn är smalare än en tonåring? Lite - såklart. Men om du vet vem du är. Vart du är påväg. Och vem du vill bli. Who care? Men som tur är jag inte uppväxt i en värld där utseendefixering betyder allt. Tack o lov!

NOT ALONE - I BREATH


CALLING FROM MOSCOW

Studiedag. Pratat i telefon med storebror i Moskva. Jag älskar dig, min bror. Underligt att han börjar kalla tjejen för ''fru''. Men underbart. Har precis ätit frukost tillsammans med solstrålar som skiner i ögonen på en. Äntligen - hopp om vår. Vilket betyder att jag är snart 19 år. Vilket betyder att studenten och sommaren närmar sig - sakta men säkert.



PEOPLE ALWAYS LEAVE


ENOUGH

Tänker du få mig att gråta - för att jag inte tillhör din mall (?)

THAT'S MY NAME

Du hjälpte mig under rasterna, på lektionerna, trodde på mig och berömde mig. Du såg något vackert inom mig - något stängt för världen. Du öppnade mitt inre och skalade bort mitt skal. Utan dig skulle jag inte vara den jag är idag. Den starkaste flickan med världens ärligaste leende på läpparna. Hon som brinner för sina drömmar, mål och kämpar för att nå dit. Flickan som kommer överens med alla. Oavsett personlighet, kultur, religion och hon som accepterar alla. Nadja som gick ut med 305 poäng på högstadiet. Hon som vann tennis cupen, stod emot alkohol och ciggaretter. Den omtänksamma, modiga och framförallt jordnära som är sig själv - hon vågar.

Samma flicka mötte motgångar påvägen. ''Vänner'' som högg henne i ryggen, svek och snackade skit om henne. Hon fick höra av andra att hon var gammalmodig, tråkig och en nolla. Vuxna i hennes närvaro svek, glömde och försvann! Dock var hon trygg i sig själv. Det var det enda som betydde något.


HAVE SOME FAITH

Vi forskade solnedgången efter tecken och råd. Jag älskade en gång. Han trodde på ingenting. Han kom en kall dag med tomma ögon. Han gick en tung dag med minnesförlust över pannan.

 


HOLD MY HAND

Jag är inte en underhållare - jag är en sökare.
Jag skriver om livets svåraste och djupaste frågor.
Jag avbildar inte verkligheten slappt.
Jag är ärlig - jag söker sanningen.


MY SACRIFICE

Det finns mycket i livet som jag tvekar på. Jag har gått miste ''vänner''. Jag har blivit kallad tråkig och gammalmodig. Desa har försökt göra om mig - till någon jag inte är. Inte vill vara. I slutändan - tror jag själv på att jag är bra som jag är. I slutändan är det ingen slump.

MÄRKLIGT STÄLLE

Följde med mamma och handlade idag på Vivo Superstore i Hallunda. Såklart var det 3 världskriget om toapapper. Världens race! Ett gäng egoistska idioter som sjävklart ska ha allting billigt. Även om det står ETT PER HUSHÅLL MED STORA FETA BOKSTÄVER KLART OCH TYDLIGT. Människorna i Hallunda tänker verkligen bara på sig själva, deras toalett, förråd och deras plånbok. Det roligaste är när kassörskan repeterar ''ett per hushåll'' och de svarar. Men det är till min fru, vi är skilda. Det är till min bror. Det är till min granne.

Även två små tjuvar åkte fast och det mest pinsamma var vad det dem försökte tjuva. När väktaren sedan kom till plats återstod det bara att garva åt muppen!

GAMMAL ÖNSKELISTA

(1) Jag hoppas att människor ska vakna upp en vacker dag vakna upp. Plötsligt inse att det enda som verkligen betyder något i hela världen är k ä r l e k. För mig involverar kärlek så mycket. Frihet. Respekt. Ställning. Jag syftar på kärlek till sina medmänniskor och kärlek till sig själv.

(2) Jag önskar att man stoppar. Inte minskar – stoppar all krig som människan driver runt om i världen.
Jag hoppas att alla skriver fred på sina önskelistor, och kärlek till alla, även de som inte riktigt förtjänar det. Ingen människa kan väl vara i grunden ond?

(3) Jag hoppas att fungera som en stöttepelare för människor. Hjälpa andra människor som mår piss. För man kan inte alltid göra något bra bara sig själv. För att göra lycklig dessa människor kommer jag jag tvinga de till ett leende, om det så behövs. För att jag själv blir lycklig när mina kära är lyckliga. Prova det!

(4) Jag önskar att alla. Varenda en i min stora och älskade familj förblir friska och starka. Mest behövs din hjälp hos en. Han som inte kan äta allt. Han som lider. Han som måste bli frisk. Han förtjänar inte det,

 

Juste - God jul & framför allt – Gott liv!


SACO

Idag stod jag för andra gången på Stockholms mässa - saco! Den här gången är det på allvar. Som en biljett ut i den riktiga världen. Högskolan/Universitetet blir det deffinitivt. Många bubblor i luften. Jurist - Civilekonom - Mäklare - Egen företagare. Mycket? intressant. Dock lutar det sig åt civilekonomprogrammet på Stockholms universitet, förhoppningsvis. Och i framtiden egen företagare.

WITHOUT YOU

Du har aldrig visat någon intresse för att vara min förebild. Du är skyldig mig det. Det är ditt jobb - ditt viktigaste jobb.

BREAKOUT

Känner du att du måste ta andras saker. Ta andra människors liv. Då måste det saknas något i ditt eget liv. En person eller en sak. Tjuva är aldrig en utväg. En utväg - att hämnas på någon annan.

MITT LIV I DIN FRÅNVARO

I din frånvaro, är allting för evigt så ödsligt grått.
I din frånvaro, har Djävulen becksvart mörker sått.
I din frånvaro, existerar jag ensam, blottad, svag.
Utan gränser, anarki, en själ ej bunden utav lag.
I din frånvaro, bankar Förtvivlan på min dörr - varför?
Älskade du, självfallet vet jag vad jag bör.
Men det är svårt, för vägen slingrar sig så.
Och utan dig, vem finns då kvar att lita på?
Hopp, sade du, bör alltid vara min ledstjärna.
"Kom då, Hopp", manar jag, "dig omfamnar jag gärna".


I din frånvaro, känns bördan så fruktansvärt tung.
I din frånvaro, kan jag inte längre förbli oskyldigt ung.
Utan dig finns ingen vilja att leva: jag dör.
Jag vrålar, tjuter, skriker; men ingen hör.
Jag lyfter blicken högt och ser en stjärnprydd natt.
Jag fäller en tår, två, för nu existerar inga skratt.
I din frånvaro, har jag slutat le.
I din frånvaro, har jag slutat be.


I din frånvaro, har det liv jag lever tappat charmen.
Du brände mig, men jag brydde mig inte om larmen.
I din frånvaro, spelar ödet sina grymma spratt.
Döden bär lie, går klädd i sin kappa och hatt;
Han har kommit för att hämta min döende själ.
Ingen nåd, trots att Han vet att jag ville väl.
I din frånvaro, tar mitt själsliga liv i förtid slut
I din frånvaro, gör ett personligt helvete nu debut.


MIN MAMMA

Min mamma är kvinnan som gav liv till mig och mina syskon.
Min mamma var den första människan som sa: ''Jag älskar dig''
Min mamma har offrat hela sitt liv för oss. Och trots det säger hon : ''Jag ångrar ingenting''
Min mamma lagar VARJE dag mat till oss.
Min mamma vaknar varje dag 6 på morgonen. Trots att hon är ledig och ordnar frukost till oss.
Min mamma är troligen den enda personen som känner oss bättre än vad vi själva gör.
Min mamma väntar på oss när vi kommer hem från fester 4 på morgonen.
Min mamma städar alltid. Trots att hon har ont någonstans i kroppen.
Min mamma har alltid varit med på skolaktiviteter när hon har behövts.
Min mamma har uppfostrat mig och mina syskon helt ensam.
Min mamma köper alltid det vi vill ha och behöver. Sedan till sig själv.
Min mamma har alltid tagit hand om oss utan sin make.
Min mamma hade inte träffat sin familj på 15 år. (pappa, mamma, bröder, systrar, kusiner, släktingar)
Min mamma följde med oss varje dag till skolan och säger fortfarande: ''kämpa det kommer löna sig.''
Min mamma är troligen den enda människan som tänker på vårt bästa.
Min mamma har lärt oss att respekt, värdighet, lojalitet och stolthet är något som man inte kan köpa - man förtjänar det.
Min mamma tröstar oss och säger att ''allting kommer att ordna sig'' när vi är ledsna och gråter - när hela vårt liv håller på att rasa.
Min mamma säger: ''Ge inte upp du är har kommit långt'' när jag vill göra det för jag är helt utmattad.
Min mamma orkar för två när jag har gett upp.
Min mamma är kvinnan som ser till att man inte saknar sin pappa för hon ger oss tillräckligt med kärlek.
Min mamma är den enda människan jag behöver för att kunna leva på jorden.


/ Din dotter,

VILA I FRID

Jag kan inte stå, jag kan inte ens sitta. För mina knän viker sig och mitt hjärta växer när bilden av dig flashar förbi. Det är fortfarande lika svårt att förstå att du är borta förevigt. Jag begriper inte det, jag var inte nära dig, den dagen. Jag kommer aldrig heller förstå det, allt skede så plötsligt. När jag tänker på vårt stora hus och att du inte längre sitter under vår vindruvsstak får jag en klump i halsen och känner hur ensamhet och tomhet närmar sig. Tårar och glädje kommer på samma gång. Du satte mig på plats och gav mig och mina syskon den kärlek vi letade efter.


Jag är hemskt ledsen. Ledsen för alla gångar du har vänt ansiktet, och sett bara en massa främlingar. Inte oss. Min stora önskan var att leva med dig och farfar, föralltid. Prata. Äta. Sova och Vara med er det som många andra tar förgivet. Ni är de människorna jag ser upp till, ingen annan än er pussar jag handen på. Ingen. Jag älskar er. Min önskan gick inte i uppfyllelse, pågrund av den dära jävla innebördeskriget. Tack vare det blev vi tvugna att lämna vårt hemland, er och leva i ett främmande land. Och befinna oss på världens olika hörn, helt spridda över jorden.


Jag vill bara säga att du har verkligen satt dina spår här på jorden, nu hoppas jag du fortsätter med det i himlen. Du är en sådan människa som andra ser upp till, som jag ser upp till. Jag har aldrig stött på en människa som dig, din styrka och envishet, du gav aldrig upp. Du var en speciell och alldeles egen. Du var en underbar mor till min pappa hela livet ut och en underbar farmor till oss. Det är jag evigt tacksam för farmor. Jag ville bara säga att jag älskar dig och att du alltid kommer finnas i mitt hjärta och minne. Du kommer alltid ha din plats reserverad, för den platsen kan ingen någonsin ta, världens finaste.


ORKA FÖR TVÅ

När du känner djupt inne att det är fel och ingenting har förändrats. När du vet att det inte kommer bli bra, att det inte kommer ordna sig. Det konstiga är att det inte handlar om mig den här gången, det är inte mina känslor, det är inte mitt hjärta och absolut inte mitt liv. Ska du ändå uttrycka dig. Är du delaktig i det. (?) Ska du reagera och berätta varför du tycker det är fel? Berätta att det sista du vill se är den du älskar falla och bli sårad. Att du inte vill befinna dig i samma situation som sist. Du vill inte se den du älskar vara helt förstörd och lyssna på tårarna. Är det helt fel?

- Jag tänker inte vara en mur den här gången, så att du kan gråta ut och jag lyssna på dina misstag, igen.

BRAVE VOICES

Jag vet att jag inte är ensam om att ha problem. Jag vet att de runt omkring mig har också problem. Förlåt om jag har varit otillräcklig - men så har jag kännt mig på sistone, otillräcklig. Jag vet att jag inte hör av mig, att jag varken ringer, smsar eller skriver men det beror på att jag kan inte se er problem längre. Skumt? Jag vet. Men när ni inte håller kontakten och när ni i min närvaro säger sådant som skadar min själ och mitt psyke - då vill jag inte vara ''en i gänget''. Jag föredrar heller att vara med mig själv än med någon som egentligen inte känner att det är kul att vara med mig - utan bara är med mig för att.

Självklart vet du inte vad du har gjort för fel, för det var omedvetet. Det är inget som jag attackerade dig för, direkt. Jag lyssnade på dina ord och jag kände hur ont jag fick, men jag sade inget. Jag lät det vara, det vara lika bra det. Det var bra för nu vet jag att du inte tycker det är kul att vara med mig och att jag inte kan ''roa'' mig. Perfekt nu har förlorat ytterligare en vän. Men den här gången, inte vilken vän som helst.


UNEXPECTED

Det finns en mur
som skyddar
som hindrar 
som stöter bort
Tills någon hittar en spricka

MIN MENING

Om jag får sammanfatta livet, blir det 6 ord:

Frihet, Längtan, Drömmar, Ömtålig, Vackert & Oförutsägbart.

Livet är ömtålig men samtidigt väldigt vackert och oförutsägbar.

Vi får aldrig släppa de där drömmarna. Till slut kan de vara det viktigaste vi har.



ARMY GIRL

Jag vet fortfarande inte vad som är svårast, att lämna eller bli lämnad. (?) Jag lämnar, jag krossar drömmar och framtiden dock skyller jag på min förbannade tillit. Jag ser det som något naturligt, efter att ha blivit sviken, fått falska förhoppningar och skrikit så högt att alla hör - men att ingen vänder sig om. Då vet du vad jag pratar om. DU vet också hur jag känner.

Jag lämnar
, jag visar inga känslor, bara den starka roboten som varken torkar tårar, saknar och struntar helt fulltständigt i vad alla säger om innebörden av kärlek, egentligen. Jag visar den där modiga, starka och känslokalla flickan. ''Det är JAG.'' Visst!? Jag lämnar, men med smärtan i mitt hjärta men det är inget jag visar. Det håller jag bara för min skugga och ensamhet. Jag vill inte visa den modiga, starka och sårbara flickan.


BEST FRIEND

Du var den finaste människan i världen för mig. Jag visste att jag kunde berätta allt för dig. Vi små bråkade, dock inte rädda för att förlora varandra. Jag var rak och direkt mot dig för jag vill ditt bästa, och du för mig. Vår vänskap är så himla viktig för mig. Bara vetenskapen om att du finns fick mig att känna tryggheten. Jag såg framemot att träffa dig de gånger vi sågs. Att bara vara tillsammans och skratta. Att dra våra skämt, som bara du och jag gör. Bara vi förstår. För du var lik mig, det gjorde mig ännu mer säker på vår vänskap. Du var den enda som jag såg en del av mig själv i. Ibland kände jag att du vara t.o.m. bättre än jag. Jag älskade dig för den du var . .

Att du är för stolt att be om förlåtelse, det är sorgligt.


WAS I THE ONLY ONE

Modig. Stark. Självsäker. Ansvarsfull.
Det har jag byggt upp. Att inte flyta med och göra precis det jag tycker är rätt. Det har jag alltid gjort. Att kunna backa, tacka nej, säga emot och inte vara tyst. Så har det alltid varit. Jag vände huvudet och gick min väg. Jag vände mig inte om. Annars skulle jag inte vara den jag är idag. Jag tacka nej till alla cigg erbjudanden. Jag drog mig undan dåligt sällskap. Jag smakade inte på spriten för att känna att jag också ''hör hemma''. Jag är inte någon annan för att bli accepterad. Om det gör mig till tråkig, töntig, nolla.
Så är jag väll det, med huvudet högt.


SABOTAGE

Jag förstår mig inte på denna värld. Inte idag iallafall. Hur kan vi älska människor som är egentligen inte värda den kärleken. De är riktiga monster. Sådana som man har lärt sig att skydda hjärtat ifrån. Vi faller ändå ner i gropen. Jag älskar. Dem går bakom min rygg. Sårar mig och sviker - ändå sitter jag här och älskar de fortfarande.
Ska det verkligen vara så svårt att styra vem man vill älska ?

MAGISKA ORD

Jag. Älskar. Dig. Jag gör det verkligen.
- Är inte det tillräckligt (?)


Du säger att det endast räcker i sagor.
I sagor är det endast tillräckligt.

Vill du veta? Någon sa till mig en gång
att det är inte något fel på sagor.
Eftersom att alla lever lyckliga . . .


ADORE YOURSELF

In the end all you have is yourself. Jag har insett hur viktigt det har varit för min mamma att lära mig och mina syskon att klara oss på egen hand. Det är viktigt att kunna det under livs gång. Det är farligt att bli beroende av någon annan. Precis som narkomanens heroin. Att vara beroende av någon annan är aldrig någon positivt tecken. Det är tecken på svaghet. Sådan svaghet som är ytterst farlig, sådan min mamma har lärt mig att akta mig för. Nuförtiden behöver alla vara starka, för att klara livets motgångar. Människor och komplikationer som blockerar din väg. En mur. Du behöver veta din plats här på jorden.  Behåll din familj, dina vänner. Men bli aldrig beroende av någon.

VÄRSTA FIENDE

Ingen kommer någonsin att kunna stoppa tiden. Många gånger känner jag att det inte finns ''tillräckligt'' med tid. Vad ska man göra eller rättare sagt - vad finns det att göra ? Varken jag eller du kan stoppa klockan därför gäller det att hänga. Ibland, ibland har jag viljan att bara stoppa klockan för att verkligen få tid att tänka över vissa saker, men det går inte. Jag måste anpassa mig efter tiden, tiden kommer aldrig att anpassa sig efter mig.

PLAYING IN THE DARK

Livet handlar om att ge och ta. Men ibland får man nog - iallafall jag. Det finns människor som jag alltid bara gett, gett och GETT! Men hur många gånger har jag fått något tillbaka? Det här handlar inte bara om småsaker som t.ex. anteckningar, pengar eller smycken. Jag syftar på dem som hälsar på mig med ett leende på läpparna och skojar med mig när de behöver mina anteckningar eller hjälp med arbeten i skolan. Men skiter i mig fullständigt andra dagar. Då alla prov och inlämningar är över. Borta ut bilden.

Det här handlar inte om att jag är snål. Det här handlar om mycket mer än bara så - det handlar om kärlek. Kärlek jag behöver när jag har mina mörka dagar. Kärlek från någon som frågar mig: ''Hur mår du?'' - på riktigt. Jag har fått nog av dessa människor som ''tar och utnyttjar andra till max'' och gömmer sitt eget. Liksom alla måste lära sig det här, inklusive jag. Jag ger andra - men jag måste ställa frågan till mig själv. Vad ger andra mig- när jag behöver det som mest (?)


CHEATIN' HEART

Axlarna känns bly tunga. De du behöver. De som lovade. De du alltid öppnade din dörr för - de är borta. Typiskt.

Den ena har flyttat. Den andra svek allt som den lovade, en gång. Den som lovade att jag aldrig behövde ''försöka''. För att jag f-ö-r-a-l-l-t-i-d nummer ett. Att bara vara mig själv räckte. Att ingen någonsin skulle ta min plats. Inte idag - inte imorgon. Att jag var den lojala. Du lovade att acceptera mig.


FREEMAN'S MIND

Att se dig rakt framför mig men ändå inte titta på mot dig. Själv, vet jag inte vad som är värst. Att inte höra din röst eller höra din röst. (?) Medveten är jag om att vi inte träffades varje dag. Men jag uppskattade de gångerna. Varje gång. Varje dag, varje ögonblick, varje sekund påminner mig om dig. Precis som om jag har blivit ovän med en del av mig själv. Jag har förlorat en del av mig själv, den speciella delen. Jag fortsätter gå, hela vägen ensam. Som sagt inget/ingen varar för-all-tid. Jag lämnar nu allt, jag går min väg. Du gjorde fel, det är ditt fel att vårt band klipptes itu. Idag har du endast dig själv att blama.

2010

Att se fram emot
Födelsedag 10 April
Persisk nyår 13 Mars
Körkortet
Köpa bil
Jobb
Studentskiva 1 April på Viperroom
Utspring 7 Juni
7 Juni Slutskiva

Sommaren
Utomlands
Brorsans förlovning
Brorsans bröllop
Skratt & tårar + min härliga släkt
Resa runt
Fotograferingar
Flytta
Stockholms Universitet - Civilekonomprogrammet

FULFILL MY FANTASY

En film att leva sig in i. En film som får dig att tänka - en gång till. En sådan film är Avatar.

FAMILY AFFAIR

Hur hårt är allt? Hur stelnat, svårt och stilla.


BROKEN STRINGS

Säg inte att du förstår. Ingen förstår sig på mig och mitt djup - idag. Endast jag förstår. Och endast jag kan hitta mitt egna sätt att läka MITT sår. Men jag ber dig - dra inte ner mig i hålet, igen.

DON'T FORGET ABOUT ME

Håll mig i handen - när jag behöver någon.
Säg att ''allting kommer lösa sig'' -
när min värld håller på att falla isär.
Öppna din famn - när jag behöver tröst.
Lär mig av dina misstag - när jag behöver rådgivning.
Visa mig vägen - när jag har gått vilse.
Var lojal - när alla andra sviker.

Men släpp taget - innan jag ger mig av föralltid.
Jag ber dig, ge mig en chans. Lita på mig.
Låt mig få lära mig av mina egna misstag.
Låt mig få leva mitt eget liv - på mitt sätt.

TODAY

Vissa personer slår frivarv på att snacka. Vi alla snackar. Jag är jävligt trött på all snack. Snack om borde göras. Snack om vad som ska göras. Idag behöver jag en verklighet att luta mig mot. Jag behöver ta ett steg. Det är svårt. För jag fick ingen respekt - när jag behövde det. Jag tycker att respekt ska finnas. Att respektera alla människors svagheter mer än styrkor. Men idag finns det inga svagheter. Bara människor som väljer fel väg. Väljer att handla fel - medvetet.


TACK PAPPA



BATTLEFIELD OF LOVE

Sometimes the heart sees what is invisible to the eye. Jag hörde en gång att: ''Utsidan får dig att se en person''. Så orättviss. Jag får känslor för en snygg person - självklart. Men jag har fortaranden kontroll över mina känslor. Jag ser med både ögonen och känner med hjärtat. Jag vet hur jag ska handskas med känslorna. Jag ser inte bara med ögonen. Jag ger insidan en chans. För jag tror på att alla blir vacker inifrån - och ut. Insidan ger utsidan en chans - säger jag. Precis som alla andra har jag ''dömt boken efter omslaget''. Men när personen har öppnat sitt hjärta och fått ut det underbara - hela bilden förändras. Människan blir vacker inifrån och ut.

TRUE

Det finns nåt skönt med svårdomar. Något konkret att virvla sina vilsna dagar omkring.

WORLD'S GREATEST

GRATTIS. GRATTIS. GRATTIS

Världens bästa storebror. Önskar dig all lycka och framgång i framtiden.
Tack för att du finns i våra liv. När jag blir stor - ber jag om att bli hälften så bra som du.


SPRING

. . . ser fram emot våren och den första tussilagon

AUTOBIOGRAPHER

Alla vi bär på en historia. Rynkorna i vårt ansikte berättar vem vi är och vad vi har gått igenom. Vi har olika vägar att gå för att nå dem. Vår historia formar oss. Och gör oss till de individer vi är. Vem påverkar vem?

Alla har en historia att berätta. Följ med mig på min resa . .