WORLD'S GREATEST

Där det var mörkt - finns det ljus nu.
Där det fanns smärta - finns det glädje just nu.
Där det fanns svaghet - hittade jag min styrka idag.  

SANNINGEN.

Ibland har jag trott att det är fel på andra. Dem som blir förälskade i sådana monstrar som bara sårar en. Jävla idioter tänker jag alltid. Hur kan man utsätta sitt hjärta för sådan smärta? Vad har dem för hjärta, egentligen? Tycker dem det är kul? Hur kan man låta det gå så långt redan från första början - när man vet att idioten beter sig som skit? Vilka idioter. Ni förtjänar ingen kärlek. Inte för att det finns något överhuvudtaget som heter äkta kärlek. Bara något påhitt - precis som spöken. Det finns ingen äkta kärlek. Aldrig någonsin har jag trott på det heller. Herregud, det är inte fel på er. Det är fan fel på mig.

DET KAN VÄNTA.

Konstigt nog är jag inte alls sugen på shopping. Istället vill jag njuta av att vara ledig och sitta hela dagarna under solen och känna värmen, längs ryggraden. Kanske om man går förbi en fin butik. Men bara om man orkar, liksom. Tjejerna får säkert panik just nu. Men jag hoppas att jag kommer på bättre shoppingtankar . . .


LIVET LEKER

Vart precis på en lång promenad. Pumpar musiken på högsta nivå. Solen leker kurragömma med oss idag. Gömmer sig bakom molnen då och då.

Älska friheten - sommaren - staden - huset - maten - sällskapet

RECOVERY

Det finns inget värre än det som jag har upplevt. Obehagligt och sorgligt. Jag har aldrig klarat av att se dig i ögonen. Inte när du är så här förstörd. Jag vill inte se dig få ont. Den smärtan vill jag överföra till min kropp. Till min själ. Inte heller se dig spilla tårar. Dem önskar jag bosätta hos mina ögon. I min kropp. Min önskan skulle vara att ingen levande varelse får uppleva denna sorts smärta. Jag ligger på golvet och känner sparkarna mot bröstet. Mot det allra sköraste. Men uppskattningen står högt. Att jag får vara med i både gott och ont. Genom vått och torrt, det lovade vi? Jag får vara där. Se dig, röra dig och höra dig. Jag får en chans att uppleva din smärta och hjälpa dig. Jag känner mycket väl till dig. Och jag känner lika väl din smärta och sorg. Du vet att jag alltid kommer finnas. När du vill och vart du vill. Det värsta jag vet är när människor, främlingar säger att dem ''förstår''. Men din känner jag till. Du har också varit där och sett mig falla. Men du tog upp mig. Som en ängel lade du ditt huvud under mina armar. På samma sätt finns jag här. Jag ska på något sätt få fram ditt speciella leende. Klistra det på dina läppar. Tillsammans ska vi bearbeta din smärta. Du ska inte få vara själv. Men om du ändå inte orkar och du vill falla ihop. Kommer jag ändå finnas och orka för två. Hitta en utväg ändå. Tillsammans ska vi pussla om på nytt ditt hjärta. Tillsammans.

TELL ME YOUR STORY


SP07B


IRREPLACEABLE

Kommer du ihåg? Vår sommar låt 2009.
Vi lovade varandra att inget skulle förändras.
Varje gång vi sågs igen skulle det var detsamma.


MAMMA


HAPPY THOUGHTS

Jag har glömt att tacka alla fina (på bloggen) som var närvarande på min studentutspring och mottagning. Det skulle inte vara detsamma utan er. Ni betyder som mest. Ni är mina juveler bland alla stenar. Tack för de fina blommorna och presenterna. Uppskattar allting. Varenda en av er - och älskar er oerhört mycket. Utan er är jag tom. Utan er finns inte jag.


FALLING SLOWLY

För allra första gången finns det ingen barmhärtighet i dina ögon. Nu slår och piskar den kalla vinden mitt ansikte. Nu är du borta och jag är hjälplös. Att drömma är aldrig bra. Det är svårt att fejka ett leende när jag vet att mitt inre har fallit isär. Du ser mig inte på det sättet som jag önskade.


LET'S JUST PRETEND

     
Hon låg kvar. Hon andades djupt. Slog känslan bort - visste vad allt detta var. Bara en känsla. En sensation av att han var med henne i rummet var för att hennes dröm kändes att vara så verklig.


STRANGER'S LAND

Måste bara få tillägga en sak. Tiden efter studenten har varit det bästa. Lärt känna en massa nya och fantastiska människor. Värmen får vi inte heller glömma. Även hittat tillbaka till ett par gamla ansikten. Vi ses inte lika ofta men när vi väl ses är precis allting så som det slutade och det känns som vi inte har varit ifrån varandra en enda dag. Ibland går vi skilda vägar och glömmer. Men när man återträffar dessa människor blir man fast och kommer ihåg hur mycket vi har gemensamt. Våra minnen och historier. Det som gör oss till dem vi är idag.



MEMORIES



TEARS NEVER SHOW


NOW YOU'RE GONE


SAKNAD



               P.S - Vart än i världen ni befinner er just nu. 
                      Jag älskar & saknar er flickor <3


TYSTNADEN


MIN FLICKA

Marias utspring idag. Jag blev så glad och stolt över min flicka. Äntligen är skolan över. Det var det du ville. Eller ? Älskar dig föralltid

TIME TO FLY

Bilden är hemsk men samtidigt så jäkla äkta så jag kan inget annat än älska den ♥


GRADUATION

Så liten skola, så många minnen, så mycket saknad!




SKOLAN

TOO COOL FOR SCHOOL ? NOT
2 G. 12 MVG och resten VG. Min mamma tycker det är toppbetyg och är stolt. Egentligen betyder det allt. När mamma är lycklig är jag lycklig. Tro mig hur slitsamt och jobbigt skolan är, är så lönar det sig i längden. Det lever jag för. Det krigar jag för. Besluten är jag för att lyckas och lämna spår efter mig på jorden. Men det jag vill säga är att alla kan. Spelar ingen roll vart ifrån du är, vilken hudfärg eller religion du har. Det enda som krävs är ett hjärta som satsar och en själ som orkar. Din personlighet är din drivkraft. Satsa på det. Din ursprung har ingen betydelse. För om jag klarar det - kan alla.

Jag vet att mina betyg som finns på pappret är inte allt. Under de tre åren har jag vuxit som människa. Det är det allra viktigaste för mig. Jag är modig och står för vad jag tycker. Ändå respekterar jag andra människor och mig själv. Jag tar även ansvar för mina handlingar och ber om förlåtelse när jag omedvetet har sårat någon. Speciellt en person. Dig måste jag en dag, ansikte mot ansikte be om ursäkt helhjärtat. Tro mig det är inget jag har glömt. Jag hade ingen rätt att göra så.

Jag gick upp på scenen under FN generalförsamling inför minst 300 främmande ansikten och höll mitt tal om en verklig och tragisk konflikt, Palestina - Israel konflikten. Jag har skapat min egen bild på världen och bestämt mig för hur jag ska agera och styra. Jag har besämt vem jag vill bli.

Vill även säga att min familj förtjänar all ära och kärlek. Speciellt min mamma som har alltid prioriterat min utbildning för än allt annat. Samtidigt som hon tröstar och och klappar mig på axeln fastän jag får ett IG. Som de gånger jag har fått IG på Engelska C proven. Hon kramade mig och sade att det gäller bara att kämpa och fokusera. Hon hade rätt, jag fick ett G som slutbetyg. Det där betyder mer än bara det. Hon bevisade även att hon finns där när jag faller isär. Hon kommer vara den som orkar för två. Jag bevisade för mig själv att jag klarar allting.

MIN LILLEBROR

Min lillebror. Han som är en hel huvud längre än mig gick precis för att uppleva sin bal. Helt sjukt att han blev färdig på exakt 20 minuter. Duschade, vax i håret och drog på sig kostymen och knyta slipsen gjorde jag.


STRANGER

Har du någonsin upplevt känslan av att titta på en bild av dig själv och det enda du ser är en främling? En individ som dog för många år sedan. Det finns inga spår av den människan. Endast suddiga minnen du helst förtränger bort. Plötsligt. En dag när du ser den där människa som påminner dig om ditt förlutna. Både det fina och det fula. Det som du helst vill glömma är det fula. Hur många av andra människors liv har vi varit i? Var vi en del av någons liv när människans drömmar gick i uppfyllelse? Eller var vi där när deras drömmar föll isär och dog? Försökte vi tränga in oss i någon annans liv för vi trodde på att det var ödets vilja? Eller blev vi överraskade över att plötsligt en dag befinna oss i ett främmande rum - fullt av främmande ansikten? Tänk bara. Du skulle kunna vara en stor del av någon annan människas liv bara om du prioriterar det.





GUIDE TILL LYCKA

TILLÅT DIG SJÄLV ATT VARA LYCKLIG
Lycka kan förekomma i många olika former. I sällskap med goda vänner. I känslan du får när du förverkligar någon annans drömmar. Eller i ett löfte om förnyat hopp. Det är okej att låta dig själv vara lycklig. För du kan aldrig veta hur stor lyckan kan vara. För ibland när smärtan blir en så stor del av ditt liv förväntar du dig att den alltid ska vara där. Eftersom att du kan inte minnas en tid i ditt liv då den smärtan inte ägde rum. Då den där extrema och hopplösa smärtan fick plats som en klump i magen och klistrades in där, föralltid. Men idag. Eller någon annan dag. Plötsligt känner du något annat. Något som känns fel bara för att det är så främmande och i det ögonblicket känner du att du är lycklig.

MY HEART

JAG SPELAR INTE SVÅR. JAG VILL BARA INTE BLI SÅRAD
Det är ingen lek jag spelar. Det är inte heller något jag har i bakhuvudet. Det är inget jag vill åstad komma med det. Inte vill jag heller såra eller hata. Jag älskar och vill bli älskad. Men en sak vill jag aldrig uppleva. Jag vill inte uppleva att ha ett brustet hjärta. Jag accepterar inte att någon trampar på det som betyder mest - mitt hjärta. Jag vill inte spilla tårar och bli bitter. Jag vill inte heller gråta över något. Idag vill jag bara vara fri och finna min väg. För att det som finns inom mig. På insidan - det där bultande organet, den vill jag inte förstöra eller skada någon mer. Det är ingen leksak och absolut inget att utnyttja. Min godhet det gör mig till den jag är. Är jag beredd att låta någon krossa min diamant? Mitt hjärta? Många säger att äkta kärlek går hand i hand med att någon gång bli sårad. De säger att jag måste chansa och leva med konsekvenserna. Alla säger du måste kunna förlora för att vinna. De säger det är en riskfull spel. Det köper inte jag. Som om en bra sak kommer att kunna någonsin kompensera för all den smärta den orsakar. För mig är det ingen lek. Jag är bara en kärleksfull flicka som vill bli älskad en dag - på fullaste allvar..

TONIGHT



SAGOLAND


STUDENT 2010

Ettorna har två år kvar, två år kvar, två år kvar,
för ettorna har två år kvar, TVÅ ÅR KVAR!
Tvåorna har ett år kvar, ett år kvar, ett år kvar,
för tvåorna har ett år kvar ETT ÅR KVAR.
Men vi har bara festen kvar, festen kvar, festen kvar,
för vi har bara festen kvar, FESTEN KVAR!!!!!


Ingen röst kvar och det tjuter i mina öron. JA! För jag har tagit studenten - fyfan vad jag är bra! Lyckan går verkligen inte och beskrivas - det måste upplevas. Det är helt obeskrivligt och helt sjukt. Nästan att man skulle kunna gå om ett år - bara för att uppleva det igen. *NOT*

Dagen var helt klart lyckad av världens finaste människor som jag delade glädjen med. Tack alla fina. Utan er skulle den helt klart varit noll värd. Bästa dagen i mitt liv - tårar & skratt. Nu är jag tom. Måste även nämna att min stört sköna klass SP07B kommer jag sakna och alla människor som man redan nu vet att man inte kommer hålla kontakten med - trots om jag även vill. Otrolig resa och tre otroliga år. Kunde inte ha varit bättre!!!


P.S - Sist men inte minst, ett stort tack och all kärlek till www.StudentExperten.se som anordnade vår studentskiva och studentflak - helt fantastiskt. Tack för en oförglömlig dag. Tack för att ni har varit det ljusa när det har varit som jobbigast och har alltid funnits tillhands. Vilken tid som helst på dygnet!

LYCKLIG

Nu behöver jag äntligen inte tänka på annat än det jag gör just nu. Endast göra det som behövs och fokusera på det 100 procent. Jag har alltid varit grymt bra på att vara någon annanstans än där jag är för stunden. För det har alltid varit så när jag i skolan så ''är'' jag hemma eller någon annanstans. När jag är väll hemma ''är'' jag, tankarna och hjärnan på en helt annan plats. Jag vill inte längre tänka så- jag vill leva i nuet. Jag vill leva här och nu. Sluta vara rädd och negativ inför framtiden. Nu blir det lättare att leva i nuet. Nu när skolan är slut en gång för alla. Ingen skola och inga läxor eller prov som följer med mig hem efter skoldagen. Istället gör jag det jag ska och sedan går jag därifrån och njuter av min fritid och frihet. Att göra det man älskar och sedan super ladda inför morgondagen. Så vill jag leva från och med nu!




BEFORE MORNING

Kul och kort kväll igår på skolan. Vi får inte glömma att jag har BOKSTAVLIGEN 30 mygbet på kroppen! Lite konstigt att vara på väg till skolan. På samma buss fast på kvällen. Snacka om att tanken att lämna skolan förevigt slår en. Imorgon är det dags för hårfärgning och eventuellt klippning. Innan det hjälper jag mamma med tvätten och sedan ska jag pyssla här hemma med massage, ansiktsmasker och annat kul tillsammans med mamma och syster.

Var i stan idag. Helt packad med studenter och flak! Bilar som tutat hit och dit. På måndag står jag där och gapskriker av ren lycka. Längtar! Köpte as häftiga skor för 150 kr. Lösögonfransar åkte hem med mig och massor med smycken. Även svart skjortklänning och underkläder. Några bilder dyker upp, håll ut!


LET IT OUT


VÄRLDENS VACKRASTE MAMMA


JAG BARA ÄLSKAR DIG


A LAST CHANCE

Liver rullar på. Snart sätter vi en punkt för gymnasiet och välkomnar det verkliga livet. En sista vecka till, en sista någonsin. Tro det eller ej men jag glömmer att jag är STUDENT 2010. Konstigt hur man kan ''glömma'' saker man har längtad efter så länge man kan minnas tillbaka. Slut på allt press över att behöva skriva bra på ett prov. Måste även ta upp att Religions läraren tyckte efter sista provet i nyreligiositet att jag var den lysande bland alla som fick MVG. Hon sade att hon själv inte kunde ha skrivit det bättre. Det berättade hon för sin kollega. Och idag fick jag allt på papper. MVG i Geografi A, MVG i Naturkunskap A & B, MVG i Religion A & B, MVG i Webbdesign, MVG i Datorkunskap, MVG i Samhällskunskap B & C, MVG i modersmål C, MVG i Filosofi, MVG i Rättskunskap - viktigaste av allt, ett jävla G på Engelska C och VG på Matte C. Nu är jag klar med skolan. Ger jag mig själv en klapp på axeln. För idag är jag överlycklig och grymt stolt över min insats. Tack livet!


Igår eftermiddag spenderades med Maria. Känt henne sen högstadiet. Promenerade och lekte i lekparken. Pratade om våra framtidsdrömmar och planer. Aldrig ger jag upp en så fin vän som dig. Du är min lilla diamant. 

Imorgon spenderas tillsammans med min kära klass, SP07B - eller med en del av dem på en brygga någonstans i Tullinge. Det ska grillas och det ska mysas. Det ska bli kul!