Summer

Jag längtar så att jag snart spricker! Jag är helt kär. Det är sjukt. Alla känslor som väller upp inom när jag tänker på varma och långa sommar dagar. Lediga dagar. Bort från Universitetet och snön. Jag vill ha sommar så jag kan trippa runt lycklig i solens strålar.

Wish - come true ?

Min önskan. När skall en lycklig vändning komma med en massa skratt, trygghet och kärlek? Jag vill börja om från början. Ruta ett. Jag vill byta dem här våta kinderna med salt. Det är inte salt från havet - utan från ögonens djupa ocean. Fortfarande lever hoppet inom mig. Om att vi en dag skall bli lyckliga och förenade. Det sägs att man aldrig skall förlora hoppet - för då har har man förlorat allt. Jag är en kvinna som lever på hoppet. Det har jag alltid gjort. Men jag börjar tappa gnistan. Jag har förlorat min tro, nu är hoppet min vän.

Memories.

Någon klok sade någon gång att en bild säger mer än tusen ord. Jag säger att en bild verkligen säger mer än tusen ord. Det är inte bara en bild. En bild berättar en hel historia.  Bilden fångar viktiga ögonblick, och förevigar det. Så att man alltid skall minnas de.

JUST A DREAM


KOMPIS, DET GÅR BRA NU!

Helt otroligt hur ett par små ord kan få en människa att känna sig. En enorm känsla. Det är en känsla av att känna sig levande. Nu blir det hårda tag. Let's go go go!

Words.


FIGHT FOR THIS LOVE

Orättvissor. När livet inte är på samma villkor. När det införs favoritsering. När någon blir bättre än någon annan. Ibland är vi alla osynliga och hjälplösa. Det finns ingen som kan öppna portarna till himlen. Ingen vill släppa in oss i tryggheten. Det har ingen erbjudit oss. Det har aldrig funnits någon som klappar oss på ryggen, när vi har gjort något bra. Eller sagt "att allting kommer att ordnas". Det behöver vi alla. De där små magiska orden, ibland. Ingen har tagit det ansvaret. Ingen.

TAKE ME HOME


There is always a place in me that you can call home

PLUGGET


Välkommen till livet som student. Ibland spenderas helgerna på det här sättet. Det offras mycket för att bli bäst.

KNOCK YOU DOWN

Livet är grym och förtär allt som kommer i vägen. På bekostnad av andra har våra själ glömts bort. Våra hjärtan har stelnat, lik kalla stenar som blir sköljda med de iskalla vågorna. Vi existerar endast i minnet på er. Vi finns någonstans i bakhuvudet. För att ni har valt att leva ert liv med andra. Valt att prioritera andra före än oss. Nu tvekar jag på livet och ibland frågar jag mig själv vem den vuxna egentligen är. Det är suddigt numera.

Livet handlar om att ge och ta. Dock finns det många som endast vill få. Inte bara materiella ting och förmögenhet. Utan även kärlek, respekt och omtanke i stora mängder. Men för att få kärlek måste man förtjäna det. Karma. Så som man behandlar andra, kommer man själv att bli behandlad. För att jag har visat kärlek och respekt. Jag ringer på avstånd och jag delar med av mina känslor och ibland även det djupaste. Men vad har jag fått tillbaka? Jag har blivit bort prioriterat och glömd. Jag måste liksom lära mig det där. Förstå vem som sliter för mig. Vilka som väljer mig. Och glömma resten och sluta ödsla min enegi på människor som aldrig skulle göra detsamma för mig.