TIDEN EMELLEAN.

Nobody taught us how to quit.

STILL ALIVE

Nu har det gått snart två. Har varit i Sverige två veckor. Fyfan vad jag saknar huset, kusinerna, pappa, storebror, farbror och svägerskan. Saknar. Nu har jag deppat färdigt. Inte gått heller på föreläsningar.

Jag hatar känslan av att vara tvungen att leva på avstånd. Så långt borta men ändå så nära. Jag längtar tills jag tar mitt examen och flyttar utomlands. Storebrors bröllop vart vackert. Jag har aldrig varit så glad för hans skull.

Nästa vecka är det redovisning tenta. Och veckan där på är det organisation tenta. Jag har 3 kapitel kvar att läsa och göra övningar. En vecka kvar. Sedan är det spikat middag med Maria.

PICTURES OF YOU

All of a sudden I miss everyone. 

VARDAG

Äta. Sova. Plugga. Träna

GET CAPE. WEAR CAPE. FLY

My way home is through you. 



LOVE YOU 2

Jag hatar saknaden. Jag hatar alla fina minnen. Fan vad jag saknar. Ta mig till bättre dagar.

2010-10-13

Jag ville bara skriva. Bara säga att jag lever. Jag har aldrig varit så här lycklig men samtidigt så sliten både fysisk och psykiskt. Grattis fina storebror på bröllopet. Välkommen svägerskan till familjen. Och god natt folket. Fyra böcker väntar på mig och två tentor . .

A BEAUTIFUL MELODY

Inatt åker jag. Var rädda om varandra. Ta vara på varandra. För det skall vi vara. ♥


When I look at you,



DIARY OF

Min bror håller mitt hjärta genom hela livet. Storebror, du gör livet värt att leva.

Du är den största tryggheten i mitt liv. Du är föralltid.


76 TIMMAR KVAR

Jag kan inte fatta att om 76 timmar sitter jag på flygplanet.


Sängen ropar på mig. Mobilen ringer 07.00 !!

VILLE BARA SÄGA.

Tack barndomsvännen för att du offrar din fritid för att sitta och hjälpa mig. Du är en äkta vän och beredd att hålla mig i handen när det är som svårast. Fyfan, vad jag uppskattar dig. Det har jag alltid gjort. Du är en människa som förtjänar det bästa. Och oftast tänker jag tyst för mig själv. ''Sådana människor hamnar säkert i himlen. Du är för god. Det är inte mänskligt. Du är en ängel.''

Aldrig någonsin har jag mött en sån ren individ. Du är så rak och ärlig. Jag lovar att aldrig såra dig. Jag lovar att alltid vara ärlig mot dig. Och viktigaste av allt. -jag lovar att aldrig svika dig. Jag lovar att ge allting tillbaka.  När du behöver mig.